WIJ ZORGEN VOOR UW BEDRIJF

dfg — копия

De marktleider

Fangoo & Zon Impex is een groot Europees distributiebedrijf gevestigd in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en importeert goederen van ’s werelds toonaangevende fabrikanten. De kerntaak van Fangoo & Zon Impex is om onze klanten van uitstekende kwaliteit te voorzien.

Fangoo & Zon Impex gespecialiseerd in de import van zonnebloemolie in flessen. Als onderdeel van het assortiment worden ook olijfolie en slaolie aangeboden in een breed scala in gewenste hoeveelheden. Dankzij ons eigenaarschap van de fabriek en als hoofdleverancier, heeft Fangoo & Zon Impex hierdoor een van de grootste handelaren in de Benelux kunnen worden.

Fangoo & Zon Impex is eigenaar van een magazijn van 25.000 m2 dat ruime opslagruimte biedt voor grote voorraden. De faciliteiten bieden innovatieve

Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw eigen olie te produceren onder het zogenaamde ‘private label’ dat wij op maat kunnen produceren.

technologiesystemen die garanderen dat de producten zich in een veilige, schone en beschermde omgeving bevinden.

Elke maand wordt 500 ton olie geïmporteerd, waarvan 60% het merk Bestolie is en 40% ‘private labels’ voor onze partners.

Verschillende afdelingen controleren de activiteiten en zorgen ervoor dat elk proces zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Bovendien staat de logistieke afdeling voor u klaar om extra zorg te dragen voor uw levering waar ook ter wereld.

ONS BEDRIJFSMODEL

Productie en verpakking:

Alle producten zijn verpakt in verschillende formaten, variërend van 900ml tot 18liter. Daarna worden de producten verpakt in dozen en gestapeld op pallets. Het hele verpakkingsproces wordt uitgevoerd op moderne apparatuur en machines, in overeenstemming met de eerste wereldwijde normen.

Ontwikkeling van merken en labelontwerp:

Op uw verzoek kunnen we ook uw merk en label ontwerpen, of het bestaande ontwerp aanpassen aan elk type verpakking dat u verkiest. Laat onze ontwerpers uw merk op de markt verbeteren door het meest geschikte ontwerp in overeenstemming met uw voorkeur aan te passen.

Transport:

Fangoo beheert over zijn eigen wagenpark, dat een punctueel en efficiënt transport van onze kwaliteitsproducten garandeert.

De transportafdeling levert wereldwijd. We maken gebruik van autotransport, zeecontainervervoer en ook spoorvervoer.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien